HTML

Online Marketing Blog

Mindent a SEM-nek! Gyakorlati tippek weboldal optimalizáláshoz, avagy hogyan váltsuk pénzre a látogatottságot!

Friss topikok

  • Online Ninja: A likmarketing egy tipikus "méhecskemunka", ráadásul csak nagyon sok idő után megtérülő befektetés... (2008.04.12. 16:21) Linkpartnerség építés
  • bendeguz: Az érdekes, hogy az ügyvédi kamara szigorúan tiltja az ügyvédek reklámozását, ez szöges ellentétbe... (2008.04.06. 20:45) Ajánlat adás
  • KnA: Tetszik az oldalukon a sok csillag, mintha valami banki prospektust olvasgatnek... Nem jo ilyet la... (2007.10.13. 11:05) Kóklerek kíméljenek!
  • PikPok: Hehe, ez jó.:)) Nem egy van ilyen. Mozilla Tidy-val klikkelni sem kell.:))) (2007.09.29. 11:58) Nem valid? Akkor minek...

Kóklerek kíméljenek!

2007.09.28. 13:41 sem

Minap kaptam egy e-DM levelet. Ebben természetesen webes szolgáltatásokat kínálnak: webdesign + webelhelyezés (sic!), azaz hosting + keresőoptimalizálás. Nem szoktam senkit leszólni - remélhetőleg nem is lesz rá okom - alapelvem, hogy konkurenciáról jót, vagy semmit, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni!

Az egy dolog, hogy a landing oldal, ahová érkezek (http://www.googletop10.hu), már kinézetében sem áraszt túl bizalomgerjesztő képet, de egy két olyan, enyhén szólva is "leegyszerűsítő" mondat olvasható rajt', minthogy "A Google az adott keresőszavakra megjelenő oldalakat saját osztályozása (Page Rank) alapján rendezi sorba."

Utánajárva, hogy melyik cég is nyújtja ezt a szerfelett professzionalizmusról árulkodó szolgáltatást, eljutottam az Orient Xpress Group-hoz, akik, mint állítják, rendelkeznek Google AdWords Qualified Company címmel. (lásd: http://www.orientxpress.hu/index.php?link=google) Érdekes, hogy erről a Google mit sem tud, természetesen a logó nem kattintható, így nincs mögötte fellelhető információ, és tudtommal ezzel a titulussal Magyarországon mindössze egyetlen ügynökség rendelkezik!

Úgyhogy nem árt az óvatosság, addig is kóklerek kíméljenek!

2 komment

Címkék: google adwords csaló(ka) e dm

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-online.blog.hu/api/trackback/id/tr7179688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2007.09.29. 12:06:10

Én egyszer validáltam egy ilyen minősített ügynökség oldalát, és nem igazán volt validnak mondható. Ilyenkor mindig egy világ omlik össze bennem, hogy most akkor mit is néz a gúgli??? Hogy ki hány kampányt ad el neki? Mert akkor ez értékesítési verseny, nem keresőoptimalizálás. Ha kiderül számomra az ellenkezője, idejövök, és hamut szórók a fejemre.

KnA 2007.10.13. 11:05:52

Tetszik az oldalukon a sok csillag, mintha valami banki prospektust olvasgatnek... Nem jo ilyet latni.
süti beállítások módosítása