HTML

Online Marketing Blog

Mindent a SEM-nek! Gyakorlati tippek weboldal optimalizáláshoz, avagy hogyan váltsuk pénzre a látogatottságot!

Friss topikok

  • Online Ninja: A likmarketing egy tipikus "méhecskemunka", ráadásul csak nagyon sok idő után megtérülő befektetés... (2008.04.12. 16:21) Linkpartnerség építés
  • bendeguz: Az érdekes, hogy az ügyvédi kamara szigorúan tiltja az ügyvédek reklámozását, ez szöges ellentétbe... (2008.04.06. 20:45) Ajánlat adás
  • KnA: Tetszik az oldalukon a sok csillag, mintha valami banki prospektust olvasgatnek... Nem jo ilyet la... (2007.10.13. 11:05) Kóklerek kíméljenek!
  • PikPok: Hehe, ez jó.:)) Nem egy van ilyen. Mozilla Tidy-val klikkelni sem kell.:))) (2007.09.29. 11:58) Nem valid? Akkor minek...

Restart

2008.05.27. 23:16 sem

Elnézést a nagy halgatásért, de ezennel megpróbálok ismét életet lehelni a blogomba!

Folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: bocs

Linkpartnerség építés

2007.10.18. 23:51 sem

Az oldalra mutató linkek jelentőségét számtalan cikkben, fórumon és blogon bemutatták már. Tényleg a legérdekesebb, de egyben legnagyobb terhet is jelentő feladat a keresőoptimalizálás során. Néhány tapasztalatomat szeretném ez ügyben megosztani:

1) Mint a SEO többi részfeladata, ez is könnyen koppintható! Idővel mennyi időbe telik, amíg az ember egyetlen új helyet is talál, ahová felteheti linkjét, de a konkurenciának semmibe sem kerül lelistázni a befelé mutató linkeket, és lemásolni azt!

Megoldás: folyamatosan csinálni kell, így elvben a konkurencia csak utánad tud kullogni. Plusz ezt te is megteheted, így válik igazán demokratikussá a SEO verseny!

2) Néhány lehetőség, ahová a linkedet el tudod helyezni: linkgyűjtemények, bookmarkok, apróhirdetések, katalógusok, komplementer, kiegészítő szolgáltatást nyújtó oldalak linkcserével, ismerősök, partnerek oldalai - szóval van lehetőség bőven, csak bírd munkával!

3) Linkszövegek, anchor text: rendkívül fontos tényező, hogy a kulcsszavaink szerepeljenek a ránk mutató linkek szövegében. Ez sokszor versenyt generál, mert egy adott linkgyűjteményben egyszerre kell figyelemfelkeltő, vonzó és egyedi, valamint jól "kulcsszavazott" linkeket elhelyezni.

4) A megfelelő helyeken elhelyezett linkek nem csak SEO szempontból fontosak, hanem közvetlen forgalmat is generálnak. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy jól felépített és kivitelezett linkkapcsolat-építéssel majdnem annyi látogatót lehet az oldalunkra csábítani, mint a keresőkön keresztül.

2 komment

Címkék: keresőmarketing seo link verseny kulcsszó linkpartnerség anchor

Állásajánlatok

2007.10.07. 08:14 sem

Kellemes meglepetésként ért, hogy Damjanich Nebojsa oldalán online marketinges, marketinges, SEO szakemberek számára álláshirdetések találhatóak. Reméljük, nem csak a díjmentes időszakra fognak az álláshelyet hirdető cégek megejelenni nála - bár gondolom ez függ a hidetési díjaktól is!

Addig is használjuk szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing seo sem állás damjanovich