HTML

Online Marketing Blog

Mindent a SEM-nek! Gyakorlati tippek weboldal optimalizáláshoz, avagy hogyan váltsuk pénzre a látogatottságot!

Friss topikok

  • Online Ninja: A likmarketing egy tipikus "méhecskemunka", ráadásul csak nagyon sok idő után megtérülő befektetés... (2008.04.12. 16:21) Linkpartnerség építés
  • bendeguz: Az érdekes, hogy az ügyvédi kamara szigorúan tiltja az ügyvédek reklámozását, ez szöges ellentétbe... (2008.04.06. 20:45) Ajánlat adás
  • KnA: Tetszik az oldalukon a sok csillag, mintha valami banki prospektust olvasgatnek... Nem jo ilyet la... (2007.10.13. 11:05) Kóklerek kíméljenek!
  • PikPok: Hehe, ez jó.:)) Nem egy van ilyen. Mozilla Tidy-val klikkelni sem kell.:))) (2007.09.29. 11:58) Nem valid? Akkor minek...

SEO verseny kritikus szemmel, avagy savanyú a szőlő

2007.09.28. 11:41 sem

Már túl vagyunk több SEO versenyen is, mindegyiket figyelemmel kísértem (ezúton is gratulálok a győzteseknek!). Mostanában több fórumon és blogon is olvasható volt egy kisebb vita ennek értelméről, jelentőségéről, hasznáról. Személy szerint magam is megosztott vagyok a kérdést illetően. Én biztosan nem vennék részt semmi hasonlóban, ennek alapvetően 3 oka van.

1) Félelem. Az ember nem szeret veszíteni, és szeretném azt hinni, hogy én sem vagyok utolsó... De mi van, ha másokkal és magammal szemben is lebőgök?

2) Lustaság. Nem kevés idő és energia ám egy ilyen versenyt végigcsinálni! Napi több órás kemény, fárasztó munka. Kitartás kell hozzá. Egyszerűen nem megy.

3) Ráció. Amikor "élesben" optimalizálok, mindig megpróbálok a kisebb ellenállás felé menni. Ha egy adott szóra túlzottan nagy a verseny, és bár keserves munkával eredményt is lehet elérni, sokszor mégis abba az irányba kell elindulni, ahol adott ráfordítással nagyobb hasznot lehet elérni! Így ha már optiznom kell, inkább teszem azt élesben: élmény és sport szempontjából ugyanazt a hatást érhetjük el.

Mindezek ellenére minden tiszteletem a résztvevőké, hisz az általam leírtak semmit nem vonnak le az ő teljesítményükből!

Szólj hozzá!

Címkék: seo verseny pillangószív linkfelhő

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-online.blog.hu/api/trackback/id/tr23179566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása