HTML

Online Marketing Blog

Mindent a SEM-nek! Gyakorlati tippek weboldal optimalizáláshoz, avagy hogyan váltsuk pénzre a látogatottságot!

Friss topikok

  • Online Ninja: A likmarketing egy tipikus "méhecskemunka", ráadásul csak nagyon sok idő után megtérülő befektetés... (2008.04.12. 16:21) Linkpartnerség építés
  • bendeguz: Az érdekes, hogy az ügyvédi kamara szigorúan tiltja az ügyvédek reklámozását, ez szöges ellentétbe... (2008.04.06. 20:45) Ajánlat adás
  • KnA: Tetszik az oldalukon a sok csillag, mintha valami banki prospektust olvasgatnek... Nem jo ilyet la... (2007.10.13. 11:05) Kóklerek kíméljenek!
  • PikPok: Hehe, ez jó.:)) Nem egy van ilyen. Mozilla Tidy-val klikkelni sem kell.:))) (2007.09.29. 11:58) Nem valid? Akkor minek...

Akkreditált Online Marketing képzés

2007.10.01. 06:23 sem

2007. szeptember 28-án elindult az első másoddiplomás Online Marketing képzés. Damjanovich Nebojsa bábáskodása mellett a Modern Üzleti Tudományok Főikolája hirdette meg a képzést, amely két helyszínen, Budapesten és Tatabányán is hallgatható. Őszintén szólva kissé csodálkozom is, hogy ennyi időt kelett várnunk arra, hogy végre Magyarországon is legyen már egy minősített szakirányú képzés (hisz pénz van benne).

A tantárgylista alapján elég jól struktúrált a program, nekem csupán számítástechnikai, programozási ismeretek átadásában tűnik kicsit gyenge lábakon állónak, ezen a területen kellene egy kicsit erősíteni. Gondolom, sok marketinges ifjú hölgy vesz részt, fog részt venni a képzésen, és szerintem olyan alap szakkifejezések, programnyelvek és technikák, mint HTML, PHP, Flash, Javascript, XML, nem igazán lehet valaki igazán jó online marketinges. (Hazabeszélek, mert saját bőrömön is tapasztalom minden nap - magam is csak ugatom a programozást!)

Remélhetőleg, a következő évre a kezdeti nehézségekből, tapasztalatokból is tanulni fogak - és miért ne lenne így - akkor pedig mi, idén kimaradt nyálcsorgatók is csatlakozhatunk a nagycsoportosokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: képzés mütf damjanovich

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-online.blog.hu/api/trackback/id/tr4182035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása